U bent hier

Studierichtingen

Hier vind je voor elke studierichting de studiefiche met info over de aangeboden lessen en het profiel van de leerling die deze richting volgt. De studierichtingen van de eerste graad worden allemaal ingericht op de campus van de eerste graad (Waaibergstraat 5 - 3300 Tienen).

Eerste leerjaar A

Eerste leerjaar B

Tweede leerjaar

Beroepsvoorbereidend leerjaar (BVL)

Hier vind je voor elke studierichting de studiefiche met info over de aangeboden lessen en het profiel van de leerling die deze richting volgt. De studierichtingen van de tweede graad worden ingericht op drie verschillende locaties. Onderaan de studiefiche wordt telkens aangegeven op welke locatie de studierichting wordt ingericht.

Economie en organisatie

Kunst en creatie

Mens en maatschappij

Taal en cultuur

Wetenschap en techniek

Hier vind je voor elke studierichting de studiefiche met info over de aangeboden lessen en het profiel van de leerling die deze richting volgt. De studierichtingen van de derde graad worden ingericht op drie verschillende locaties. Onderaan de studiefiche wordt telkens aangegeven op welke locatie de studierichting wordt ingericht. Deze studiefiches zijn nog niet aangepast aan het nieuwe schooljaar 2017-2018.

Economie en organisatie

Kunst en creatie

Mens en maatschappij

Taal en Cultuur

Wetenschap en techniek